Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Зв’язок піде по залізниці та електроопорах

09 марта 2016

Верховна Рада розгляне законодавчу ініціативу, автори якого поставили собі за мету спростити телеком-компаніям доступ до всіх можливих об’єктів інфраструктури, які тільки можна використати для розбудови мереж зв’язку.

Парламент зареєстрував законопроект «Про доступ до інфраструктури об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики для розвитку телекомунікаційних мереж». Авторами документу за №4159 виступили депутати Олександр Данченко, Олена Матузко, Роман Семенуха, Вадим Івченко та Борис Козир.

Необхідність законодавчих змін народні обранці обґрунтували неврегульованістю та часто виникаючими спірними питаннями між телеком-операторами та різноманітними власниками інфраструктури. Представники енергетичної, будівельної та транспортної галузей часто встановлювали завищені розцінки за доступ до своїх споруд для колег-зв’язківців або взагалі відмовляли їм.

Для того, щоби зняти перепони, депутати запропонували розширити повноваження низки державних органів і надати їм право встановлювати недискримінаційні тарифи на доступ до інфраструктури.

У разі, якщо законопроект вступить у силу, телеком-оператори зможуть значно скоротити свої капітальні затрати і, відповідно, підвищить інвестиційну привабливість галузі зв’язку. Як наслідок у споживачів підвищиться рівень доступності до сучасних телекомунікаційних послуг, переконані автори законопроекту №4159.

Микола Оліярник

Источник: nv.ua

1560

blog comments powered by Disqus

Телекоммуникации


Последние Популярные Коментируют

Темы форума